Diensten 3

DIENSTEN

Onze diensten

Diensten 4

Een pijler op iedere hoek van het fort, die op alle mogelijke manieren met elkaar verbonden zijn en samen zorgen voor een solide bouwwerk. Een goede bescherming. Daar gaat vaak veel aan vooraf. Van een knagend gevoel, naar het dichtlopen van gaten, naar optimaal in control zijn. Onze pijlers zijn Security Awareness, Security, Design, Security Management en Testing. Binnen deze pijlers komen alle aspecten van cyberveiligheid aan de orde.


Diensten 5
Diensten 6

SECURITY DESIGN

Het combineren van jouw netwerken, de benodigde applicaties en systemen en de geldende wet- en regelgeving. Hoe richt je dat veilig in?

Diensten 7

SECURITY MANAGEMENT

Cyberveiligheid verdient niet alleen een ‘plek op de agenda’, integreer het volledig in de bedrijfsvoering. Klinkt logisch! Hoe pak je dat aan?

Diensten 8

SECURITY AWARENESS

Menselijk handelen zorgt nog steeds voor de meeste incidenten. Bewustwording van iedereen die met en voor je werkt is essentieel. Hoe hou je dat op orde?

Diensten 9

SECURITY TESTING

Testen op kwetsbaarheden is een terugkerend proces. Met 20 jaar ervaring hebben we een unieke werkwijze samengesteld, waarbij we testen volgens de laatste richtlijnen. Durf jij onze tests aan?

Direct een vraag?

Diensten 10

Heb je een vraag over de bescherming tegen digitale dreigingen? We gaan samen in gesprek en zullen je begeleiden bij het nemen van de juiste stappen richting jouw digitale beveiligingsbehoefte. Het maakt niet uit of je vraag al concreet is of nog heel algemeen: Met de ervaring van Vest heb je snel meer grip op de bescherming van je organisatie of bedrijf.

Copyright 2023 Vest | Privacybeleid | Algemene voorwaarden