Vest Intelligence Agency 3

VEST INTELLIGENCE AGENCY

Vest Intelligence Agency (VIA)

Vest Intelligence Agency 4

De tijd dat goed monitoren en snel reageren voldoende waren om schade door cyberaanvallen aanvaardbaar te houden ligt achter ons. Wil je voor nu en voor de toekomst, de juiste cybersecurity keuzes kunnen maken, dan is het essentieel om over goede informatie te beschikken. Vest zet informatie om in intelligence die jou helpt goede keuzes te maken op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Door middel van het VIA Advisories Abonnement stellen we deze informatie en onze expertise beschikbaar. Hiermee helpen we je niet alleen de risico’s van vandaag én morgen in beeld te krijgen, we helpen je ook je blik te verruimen. Zo voorkomen we dat er schades ontstaan.

Advisories

Vest Intelligence Agency 4

Het VIA team identificeert, selecteert en analyseert op continue basis verschillende informatiebronnen en zet deze informatie om in intelligence. Denk hierbij aan analyses van grote kwetsbaarheden, opvallende nieuwsberichten en ontwikkeling en trends binnen cybersecuritywereld. VIA verrijkt dit met informatie uit andere bronnen en/of eigen onderzoek. Op basis van deze analyses creëren wij intelligence die wij door middel van 3 advisories, met jou delen.

Vest Intelligence Agency 6

WEEKLY

Deze wekelijkse advisory bestaat uit algemene intelligence over in die week geïdentificeerde en geanalyseerde algemene kwetsbaarheden, nieuws en trends. De VIA Weekly advisory is bedoeld voor een breed publiek en bedoeld om jou bewust te maken van actuele cybersecurity topics die je strategisch, tactisch en/of operationeel kunnen helpen de juiste overwegingen en keuzes te maken.

Vest Intelligence Agency 7

CUSTOM

Waar de Weekly advisory generiek is voor al onze klanten is de VIA Custom advisory een maatwerkproduct. Als VIA abonnee kun je altijd advies aan ons vragen, als je tegen een cybersecurityvraag aanloopt. Afhankelijk van de complexiteit van de vraag voeren wij onderzoek uit en stellen wij een VIA Custom advisory op waarmee wij jouw specifieke vraag beantwoorden.

Vest Intelligence Agency 8

PROACTIVE

Ook ondersteunen wij je proactief met intelligence. We maken gebruik van onze kennis over jouw organisatie en organisatieomgeving en passen verschillende onderzoeksmethoden en technieken toe om zo jaarlijks een specifieke VIA Proactive advisory op te stellen. We voorzien je van antwoorden op relevante vragen die jij zelf nog niet hebt gesteld. De VIA Proactive advisory helpt je onbekende cybersecurityrisico’s te identificeren en geeft je advies op maat.

VIA Advisory Abonnement

Vest Intelligence Agency 9

Met het VIA Advisories abonnement, welke op jaarbasis wordt afgesloten, profiteer je van alle bovenstaande advisories. Het VIA team neemt graag contact met je op voor een kennismakingsafspraak of download de info sheet voor meer informatie:

Kennismakingsafspraak

Dankjewel voor je interesse!

Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

VIA Proefabonnement

Vest Intelligence Agency 9

Eerst eens uitproberen?

Ervaar nu 6 weken de voordelen van het VIA Advisory abonnement. Tijdens het proefabonnement ontvang je iedere week de Weekly Advisory en mag je gebruik maken van de Custom Advisories. De Proactive Advisory is uitgesloten van het proefabonnement. Na 6 weken verloopt het proefabonnement automatisch en nemen we graag contact met je op om je ervaringen met het proefabonnement te bespreken. Schrijf je hieronder in:

Wie gingen u voor?

Vest Intelligence Agency 4

Copyright 2023 Vest | Privacybeleid | Algemene voorwaarden