Security Design 3

Security Design

Grote veranderingen

Security Design 4

Met het nog steeds toenemende gebruik van cloudoplossingen, het massaal werken op afstand en het aantal cyberaanvallen dat maar blijft toenemen is het voor veel organisaties duidelijk dat ze hun beveiligingsmodel moeten moderniseren. Moeten we de overstap naar het Zero-Trust model gaan maken? En waar beginnen we dan? In Vest vind je een strategische partner om je te helpen bij deze grote veranderingen. Met onze multi-disciplinaire aanpak helpen we je stap voor stap naar een omgeving die aan jouw langetermijndoelstelling voldoet. Weet je al precies wat je moet doen, maar heb je de kennis en ervaring nodig van een specialist bij een bepaald onderdeel? Ook dan ben je bij Vest aan het juiste adres.

Werkwijze

Security Design 4
Security Design 6

ARCHITECTEN

Een (C)ISO stelt vast hoe het zit met beleid en hoe je je houdt aan wet- en regelgeving. Hij/zij bepaalt dus het security beleid. Hoe je dit beleid vervolgens vormgeeft dat bepaalt de architect.

We hebben bij diverse opdrachtgevers zoneringsprojecten uitgevoerd zodat risico's meer beheersbaar zijn als je toch slachtoffer wordt van een cyberaanval.

Security Design 7

INFRASTRUCTUUR

De juiste en optimale inrichting van de ICT-infrastructuur is belangrijk. Daaronder valt het geheel aan netwerkcomponenten, servers, storage, telefonie en databases, maar natuurlijk ook de cloudomgeving. De onderlinge samenhang van al deze componenten is van cruciaal belang. Hoe stel je iedereen in staat optimaal te functioneren, waar men ook is, maar zorg je er tegelijkertijd voor dat het veilig blijft. Ontwerp, inrichting, beschrijven, beheren en toetsen zijn noodzakelijk.

Security Design 8

APPLICATIES

Applicaties draaien 'overal en nergens' en ze zijn niet weg te denken uit de bedrijfsvoering tegenwoordig en qua functionaliteit vaak een aanwinst voor organisaties. Wel is het van cruciaal belang dat je dit landschap goed in beeld hebt en houdt. Zo bewaak je de veiligheidsaspecten, de samenhang en dus de continuïteit. Wil je weten of het bij jou goed is ingericht? Neem eens contact met ons op.

Hulp nodig bij een vraagstuk?

Security Design 9

Bij Vest denken wij graag met je mee. Neem gerust contact met ons op om eens verder te praten.

Actueel

Security Design 4
Security Design 11

Ontwikkelsnelheid versus kwetsbaarheden.

Security Design 12

Bekijk hier de nieuwste aflevering Grip On Security: security toen en nu.

Security Design 13

Wij zoeken een senior security specialist.

Copyright 2023 Vest | Privacybeleid | Algemene voorwaarden