Vacature security manager 3

VACATURE

Wij zoeken een Security Manager

Vacature security manager 4

Wil jij zorgen voor vooruitstrevende oplossingen die bijdragen aan de veiligheid van onze opdrachtgevers? Lees dan snel verder.

De rol

Als Security Manager word je ingezet om bij onze klanten meerwaarde te bieden op securityvlak. Je neemt de klant bij de hand in het securitylandschap. Je gaat kijken naar de processen en protocollen die er al zijn en scherpt deze verder aan. Natuurlijk kijk je ook naar wat er nog niet is. In de kern is er een probleem of een vraagstuk bij de opdrachtgever: het ontbreekt aan capaciteit, er is onvoldoende focus op informatiebeveiliging, of er is een acuut groot risico. Jij gaat samen met de opdrachtgever aan de slag om dit te aan te pakken. Je geeft advies, creëert bewustzijn en zorgt voor een duurzame oplossing. Denk hierbij aan opleiden van personeel, verandertrajecten en het opstellen van protocollen. Je bent er niet alleen voor de tijdelijke oplossing, maar zorgt ook voor de borging in de organisatie. Het gaat om informatiebeveiliging in brede zin, maar vaak is het vertrekpunt IT-gerelateerd. 

Het werk

Onze Security Managers hebben vaak meerdere opdrachten naast elkaar. Vaak betreft dit 1 grote en meerdere kleinere. Bijvoorbeeld 24 uur per week bij een energiebedrijf, 8 uur bij een lokale overheid en 8 uur bij een zorginstelling. Bij het energiebedrijf ben je op interimbasis verantwoordelijk voor een onderdeel van het proces en spar je op directieniveau met de stakeholders. Bij de lokale overheid geef je advies op het gebied van AVG en Privacy en je leidt de Data Protection Officer op. Bij de zorginstelling kom je eens per week om het zorgpersoneel op te leiden en te onderwijzen in het totaalpakket van protocollen en voorzorgsmaatregelen die je eerder in het project hebt opgesteld. 

Wij vragen

Passie voor het vak security;

HBO werk- en denkniveau en een achtergrond in IT;

Je bent CISM/CISSP of vergelijkbaar gecertificeerd en hebt ervaring met ISO27001;

Je bent in staat om breed te denken, bent creatief en hebt een sterk analytisch vermogen;

Je wilt echt iets bijdragen aan ons bedrijf en aan de ontwikkeling van onze opdrachtgevers.

Wij bieden

Een fijn team van topprofessionals die elkaar graag helpen;

Mooie opdrachten waar je je creativiteit goed in kwijt kunt;

Een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden;

Persoonlijke ontwikkeling: Vest investeert graag veel in haar professionals in de vorm van scholing en carrièremogelijkheden, maar ook op informeel gebied; 

Een breed aanbod van projecten, van (semi-)overheid tot marktleiders in de voedingsmiddelenindustrie. We gaan samen met jou kijken naar de beste match! 

Vacature security manager 5

Wil jij bijdragen aan een veiliger informatie landschap, werken aan topinnovaties en dat ook nog eens doen samen met een leuke club mensen?

Solliciteer dan direct!

Stuur een e-mail naar office@vest.nl t.a.v. Rolinda Puttenstein,

of neem telefonisch contact met ons op via +31 35 6011 214.


Copyright 2023 Vest | Privacybeleid | Algemene voorwaarden