Wie is Vest 3

WIE IS VEST

Ons verhaal

Wie is Vest 4

Al In 2002 startte Marc Hullegie met Vest. Tot dat moment was Marc een ervaren Business Unit Manager bij een grote IT-organisatie. Zijn vooruitziende blik dat Security een nog veel grotere rol ging spelen en zijn interesse in de materie zorgden voor de specialisatie in deze richting. De naam Vest bedacht hij niet alleen omdat hij zich vestigde in Naarden Vesting, maar ook omdat Veste de oud Hollandse naam voor borging is en wij tot op de dag van vandaag graag de beeldspraak met het beschermen van het fort gebruiken.

Kenmerkend voor Marc is zijn open persoonlijkheid en zijn vrijgevige karakter. Hij is als geen ander in staat een groep ook echt als groep te laten functioneren. Hij waardeert iedereen om zijn of haar persoonlijke bijdrage. Eén van de redenen dat de cultuur van Vest zo persoonlijk en familiair is. Tot op de dag van vandaag is Marc actief voor klanten van Vest, zo blijft hij precies weten wat er speelt, daarnaast bepaalt hij samen met Rolinda en Kees de koers van Vest.

Wie is Vest 5
Wie is Vest 6

Marc betrok al vrij snel Rolinda Puttenstein bij het team, zij kenden elkaar vanuit een vorige werkgever. Rolinda had zich voor hem bewezen als een echte doorpakker, iemand die haar afspraken nakomt, hard werkt, eerlijk en betrouwbaar is. Ook Rolinda kent de wereld van de cyber security inmiddels bijna 20 jaar. Zij is verantwoordelijk voor sales en marketing bij Vest. Rolinda is een fijne en vooral eerlijke gesprekspartner, iemand die echt op zoek is naar verbinding en een samenwerking die voor beide partijen goed is. Ze zorgt ervoor dat de opdrachten die ‘onze jongens’ doen divers zijn en dat hun ervaring breed en up-to-date blijven.

Kees van der Westen is de derde van het trio. Hij doet de rest. Hij zorgt ervoor dat alles voor het Vest-team zo goed als mogelijk geregeld wordt. Verantwoordelijk voor de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en hij zorgt dat de financiën altijd op orde zijn. Daarnaast heeft hij ook weer een eigen persoonlijkheid en inbreng die ons driekoppige directieteam compleet maakt.

Wie is Vest 7

Kernwaarden

Kennis

Ervaring

Flexibel

Betrokken

Meedenkend

Eigenzinnig

Geen vinkenzetters

Wie is Vest 8

Security specialisten en testers

Onze security testers blinken uit in creativiteit. Er worden geen simpele lijsten afgewerkt. Dat geldt ook voor onze security specialisten, zij blinken uit in het zich verplaatsen in iedere organisatie en situatie. Zij zijn in geen geval 'vinkenzetters' die geen oog hebben voor de wereld om hen heen.

De security specialisten van Vest zijn er trots op om bij het team van Vest te horen. De kleinschaligheid is tegelijkertijd onze kracht. We gaan niet voor schaalvergroting met het risico onze klanten niet de persoonlijke service te kunnen geven waar we zo trots op zijn. Hierdoor zijn we groots in kwaliteit en service. Juist omdat we zo betrokken zijn.

20 jaar!

Dit jaar bestaat Vest 20 jaar! Je kunt je voorstellen dat de wereld van de cybersecurity er toen heel anders uitzag. We hebben vaak moeten uitleggen waarom we bestaan. Dat is niet meer nodig (helaas). In het komende jubileumjaar zullen we regelmatig terugblikken op 20 jaar Vest.

Wie is Vest 9

Onderdeel van Vest is VIA, of Vest Intelligence Agency. Een team van Security Analisten die zich dagelijks inzetten om cybersecurity intelligence te creëren. De VIA security analisten zijn onderdeel van de Vest organisatie wat betekent dat het uitgebreide Vest kennisnetwerk ten volle benut wordt.

VIA Advisory Abonnement

Het VIA team identificeert, selecteert en analyseert op continue basis verschillende informatiebronnen en zet deze informatie om in intelligence. Denk hierbij aan analyses van grote kwetsbaarheden, opvallende nieuwsberichten en ontwikkeling en trends binnen cybersecuritywereld. VIA verrijkt dit met informatie uit andere bronnen en/of eigen onderzoek. Op basis van deze analyses creëren wij intelligence die wij door middel van 3 advisories, met jou delen.

Vest is aangesloten bij:


Copyright 2023 Vest | Privacybeleid | Algemene voorwaarden