PIONIERS IN

CYBER SECURITY

Home 3

Welkom bij Vest

Home 4

Vest is ruim 20 jaar geleden begonnen als één van de eerste security specialisten, met als doel organisaties te ondersteunen bij het beschermen tegen digitale dreigingen. Onze dienstverlening is volledig gericht op cyber security en onderverdeeld in 4 pijlers. Met de dienstverlening binnen deze pijlers ondersteunen we onze opdrachtgevers met alle facetten van cybersecurity: menselijk gedrag, beveiliging van de techniek, evenals de inrichting van de benodigde processen en governance.


Een pijler op iedere hoek van het fort, die op alle mogelijke manieren met elkaar verbonden zijn en samen zorgen voor een solide bouwwerk. Een goede bescherming. Daar gaat vaak veel aan vooraf. Van een knagend gevoel, naar het dichtlopen van gaten, naar optimaal in control zijn. Onze pijlers zijn Security Awareness, Security, Design, Security Management en Security Testing. Binnen deze pijlers komen alle aspecten van cyberveiligheid aan de orde.

Home 5

Security Design

Het combineren van jouw netwerken, de benodigde applicaties en systemen en de geldende wet- en regelgeving. Hoe richt je dat veilig in?

Home 6

Security MANAGEMENt

Cyberveiligheid verdient niet alleen een 'plek op de agenda', integreer het volledig in de bedrijfsvoering. Klinkt logisch! Hoe pak je dat aan?

Home 7

Security Awareness

Menselijk handelen zorgt nog steeds voor de meeste incidenten. Bewustwording van iedereen die met en voor je werkt is essentieel. Hoe hou je dat op orde?

Home 8

Security Testing

Testen op kwetsbaarheden is een terugkerend proces. Met 20 jaar ervaring hebben we een unieke werkwijze samengesteld, waarbij we testen volgens de laatste richtlijnen. Durf jij onze tests aan?

Direct een vraag?

Home 9

Heb je een vraag over de bescherming tegen digitale dreigingen? We gaan samen in gesprek en zullen je begeleiden bij het nemen van de juiste stappen richting jouw digitale beveiligingsbehoefte. Het maakt niet uit of je vraag al concreet is of nog heel algemeen: Je kunt rekenen op de jarenlange ervaring van Vest.

Werkwijze

Home 4
Home 11

HOLISTISCH

Heb je een vraag over de bescherming van jouw digitale middelen? Wil je beter beschermd zijn tegen digitale dreiging? We gaan samen in gesprek en zullen je begeleiden bij het nemen van de juiste stappen richting jouw digitale beveiligingsbehoefte. Of de vraag al concreet is of nog heel algemeen. Met de ervaring van Vest heb je snel meer grip op de bescherming van je organisatie of bedrijf.

Home 12

EXPERTISE

Bereid je een project voor en kom je diepgaande en specifieke kennis tekort? Of heb je een concrete vraag met betrekking tot cybersecurity? We helpen veel organisaties en bedrijven, in alle branches, met heel specialistische projecten. Wil je inhoudelijk weten of we je kunnen helpen bij jullie vraagstuk? Neem dan contact met ons op en kijk ook eens op onze pagina 'Actueel' Daar gaan we dieper in op een aantal van onze expertises.

Home 13

PARTNERSHIP

Met onze terugkerende klanten gaan we graag een partnership aan. Dat is bij ons geen dichtgetimmerd contract vol eisen en voorwaarden. Wel erkennen we dat we graag met elkaar werken. Zo spreken we bijvoorbeeld af dat Vest bij een nieuw vraagstuk geraadpleegd wordt om te participeren. Omdat wij in deze samenwerking regelmatig even op de koffie komen en omdat we regelmatig meedenken leren we je organisatie goed kennen. Dat maakt samenwerken ook echt effectief.

Actueel

Home 4
Home 15

Heartbeat live: 23 Maart 2022

Grip on Security: 29 Maart 2022

Grip on Security: 28 April 2022

Heartbeat live: 12 Mei 2022

Home 16

Bekijk hier de laatste aflevering van 'Grip on Security' (E2).

Vest bestaat 20 jaar, het hoofdthema van deze aflevering is security toen en nu.

Copyright 2023 Vest | Privacybeleid | Algemene voorwaarden